Wieści z Łodzi
Analiza BHP
Dział BHP regularnie przeprowadza audyty z zakresu bezpieczeństwa i higieny pracy, a także przesyła bieżące raporty. Dzięki temu, jesteśmy w stanie ocenić warunki pracy panujące w zakładzie i jednocześnie możemy uniknąć potencjalnych zagrożeń związanych z występowaniem wypadków przy pracy czy chorób pracowników.
W zakresie przeciwdziałania pandemii w zakładzie, została powołana zakładowa Komisja ds. COVID
Uruchamiamy NOWY PIEC – czyli 5. linię produkcyjną!
Na rynku żywności stale rośnie zainteresowanie produktami typu convenience food (tzw. żywności wygodnej). W celu zwiększenia skali produkcji i rozwoju tego segmentu, uruchomiliśmy nowy piec technologiczny.
Liczba pracowników i ilość zmian:
- Liczba osób na zmianie: I zmiana – 179 os., II zmiana – 93 os.
- 2 zmiany produkcyjne + 3 zmiana – myjąca