SuperDrob Kuchnia superpomysłów!
  • O firmie
  • Produkty
  • CSR
  • Aktualności
  • Dla mediów
  • Kariera
  • Sygnaliści
  • Dla Akcjonariuszy
  • Kontakt

    Wieści z Łodzi

    04 lut 2022

    Analiza BHP

    Dział BHP regularnie przeprowadza audyty z zakresu bezpieczeństwa i higieny pracy, a także przesyła bieżące raporty. Dzięki temu, jesteśmy w stanie ocenić warunki pracy panujące w zakładzie i jednocześnie możemy uniknąć potencjalnych zagrożeń związanych z występowaniem wypadków przy pracy czy chorób pracowników.

    W zakresie przeciwdziałania pandemii w zakładzie, została powołana zakładowa Komisja ds. COVID

    Uruchamiamy NOWY PIEC – czyli 5. linię produkcyjną!

    Na rynku żywności stale rośnie zainteresowanie produktami typu convenience food (tzw. żywności wygodnej). W celu zwiększenia skali produkcji i rozwoju tego segmentu, uruchomiliśmy nowy piec technologiczny.

    Liczba pracowników i ilość zmian:

    • Liczba osób na zmianie: I zmiana – 179 os., II zmiana – 93 os.
    • 2 zmiany produkcyjne + 3 zmiana – myjąca
    • Polityka prywatności

    ©SuperDrob Kuchnia superpomysłów! 1993 - 2022 r.

    SuperDrob S.A. należy do Grupy Kapitałowej SuperDrob.

    Strona zaprojektowana przez ALEKSANDER STRUCZYK BRAND DESIGN

    Ta strona używa cookie i innych technologii. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej »