SuperDrob Kuchnia superpomysłów!
  • O firmie
  • Produkty
  • CSR
  • Aktualności
  • Dla mediów
  • Kariera
  • Sygnaliści
  • Dla Akcjonariuszy
  • Kontakt

    Wieści z Karczewa

    04 lut 2022

    Pomimo trudnej sytuacji pandemicznej, wspólnymi siłami udało nam się utrzymać prawidłowe funkcjonowanie produkcji.  

    Średnia wielkość uboju to około 800 tys. szt. tygodniowo

    Liczba pracowników i ilość zmian:

    • Liczba osób na zmianie: Produkcja – 950 os. (60% – I zmiana, 40% – II zmiana), Dział Techniczny – 70 os., Inne działy wspierające (Technologii, Kontroli Jakości, Wdrożeń) – 30 os.
    • 2 zmiany produkcyjne, zmiana nocna (mycie zakładu)
    • Polityka prywatności

    ©SuperDrob Kuchnia superpomysłów! 1993 - 2022 r.

    SuperDrob S.A. należy do Grupy Kapitałowej SuperDrob.

    Strona zaprojektowana przez ALEKSANDER STRUCZYK BRAND DESIGN

    Ta strona używa cookie i innych technologii. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej »