Pracownik produkcji

Główne zadania:

  • Ubój lub dzielenie i pakowanie produktów drobiowych zgodnie z przyjętą technologią produkcji,
  • Kontrola wytworzonych produktów w zakresie zgodności ze specyfikacjami,
  • Kontrola znakowania i jakości produktów zgodnie z obowiązującymi kartami produktów,
  • Przestrzeganie zasad higieny i troska o czystość stanowiska pracy,
  • Przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ.

Nasze oczekiwania:

  • Zdolności manualne,
  • Umiejętność pracy w zespole,
  • Gotowość do pracy w systemie zmianowym,
  • Umiejętność przestrzegania przyjętych standardów pracy na wydziale produkcji,
  • Aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych lub gotowość do przystąpienia do badań.

 Czeka na Ciebie:

  • Praca w stabilnej firmie z tradycjami,
  • Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Atrakcyjny system wynagradzania (podstawa + premia) wraz z pakietem benefitów,
  • Możliwość korzystania z bezpłatnej stołówki serwującej gorące posiłki,
  • Dostęp do Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych,
  • Program rekomendacji pracowników – możliwość uzyskania dodatkowego bonusa finansowego za polecenie osób do pracy.